OVER ONZE ORGANISATIE:

Hartelijk dank voor het bezoeken van de pagina ‘Vrijwilligerswerk in Latijns-Amerika’. We weten dat je op het punt staat te beginnen aan een ervaring die je maar ééns in je leven zult meemaken, en die je nooit zult vergeten. Door te leven en te werken in Latijns-Amerika zul je de kans krijgen om je Spaans te verbeteren, vrienden voor het leven te maken, en het zal je blik verruimen. Je zult meemaken wat het is om te leven zonder alle luxe waaraan je misschien gewend bent, en om je aan te passen aan een geheel nieuwe leefstijl in een compleet andere wereld. We verwachten niet van je dat je de wereld zult verbeteren, maar met een ruime blik en een groot hart, bereik je al heel veel.

Of je nu financi?le hulp biedt, of de unieke talenten die je hebt deelt met de mensen om je heen, er kunnen fantastische dingen gebeuren. We hebben van dichtbij meegemaakt hoe oud-vrijwilligers fondsenwervingen hebben opgezet om medische hulp te geven aan een kankenpati?ntje, waardoor zijn leven kon worden gered. Anderen hebben de bouw van toiletten en douches voor projecten gefinancierd waardoor de kinderen er nu in een meer hygi?nische omgeving verblijven. Veel vrijwilligers besluiten langer te blijven zodat ze kunnen helpen een nieuwe school te bouwen, een student kunnen aanmoedigen verder te studeren om zo zijn kansen te verbeteren, of om kerstmis te vieren met straatkinderen. We begrijpen dat hiermee niet van de ene op de andere dag de wereld wordt verbeterd, maar het is fantastisch om te zien hoeveel een glimlach, een knuffel en een beetje liefde kunnen doen. Door de jaren heen hebben we vrijwilligers terug zien keren naar Latijns-Amerika met hun vrienden en familie, om hun unieke ervaringen met hen te delen.

We laten je graag kennis maken met Latijns-Amerika, waar je fantasie tot leven zal worden gewekt, en waar je anderen tot dingen kunt inspireren. Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied, en wij weten het beste waar jij naar op zoek bent terwijl je deze belangrijke beslissing neemt. Alles wordt geörganiseerd tot in de kleinste details, en aan alles wordt gedacht, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken op het moment waarop je vertrekt voor je reis! Bovendien geven we je de garantie dat 50% van de bijdrage die je aan onze organisatie betaalt, in de vorm van een donatie terechtkomt bij het project waar je gaat werken.

Op onze kantoren in Nederland, Spanje, Peru en Argentini? werkt personeel dat vloeiend Spaans, Engels en Nederlands spreekt, en we zijn er trots op onderdeel uit te maken van de internationale gemeenschap. Met zoveel contacten over de hele wereld zul je nooit het gevoel hebben dat je er alleen voor staat, en het doet ons genoegen dat wij degenen zijn die ervoor zorgen dat je aan deze unieke ervaring deel kunt nemen.